Image masque

Aparate metalice 

Ortodonţia este o specialitate a medicinei dentare care se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea şi tratamentul înghesuirilor sau spaţierilor dentare, precum şi asimetriilor faciale.

Termenul medical utilizat frecvent pentru a descrie dinţii incorect aliniaţi este acela de malocluzie sau muşcătură incorectă. Unele probleme de acest gen pot fi corectate foarte uşor dacă sunt depistate precoce, înainte de erupţia tuturor dinţilor permanenţi.

La ora actuală milioane de copii şi adulţi din întreaga lume beneficiază de tratament ortodontic. Ereditatea şi factorii din mediul înconjurător sunt principalele cauze ale muşcăturii incorecte şi dinţilor înghesuiţi sau cu spaţii între ei. Obiceiurile din copilărie ca suptul degetului pot impiedica de asemenea dezvoltarea armonioasă a dinţilor cu repercursiuni asupra fizionomiei faciale.

La noi puteţi beneficia de tratament cu aparate dentare de dimensiuni foarte mici, care cresc confortul pacientului, scurtează durata tratamentului şi sunt mai puţin vizibile ca cele clasice. Arcurile folosite de noi în cadrul tratamentului sunt confecţionate din oţel, aliaje de nichel, titan, iar unele se activează la temperatura cavităţii bucale. Aceste arcuri vor face ca dinţii să se deplaseze continuu în anumite etape ale tratamentului ortodontic şi vor reduce numărul de activări ale aparatului pe parcursul tratamentului.

Program cabinet ortodontie

  • Luni, Joi: 12 - 20
  • Marti, Miercuri, Vineri: 9 - 17

Contact si adresa

Top